“Tesmo is onafhankelijk en zit ons niet in het vaarwater”
 

Almelo / Arnhem - Op meer dan 25 locaties door heel Nederland verzorgt Tesmo de beheerderstaken aan een brandmeldinstallatie voor Loohuis-Meulenbeld Beveiliging. Deze samenwerking gaat al meer dan zeven jaar terug, tot volle tevredenheid van het in Almelo gevestigde installatiebedrijf. “Tesmo kan de beheerderstaken efficiënter uitvoeren dan wijzelf, dus dit is een prima samenwerking.”

 

Arnold Geurtse is namens Meulenbeld verantwoordelijke voor de servicekant. Dankzij Tesmo’s zusterbedrijf Obex Opleidingen kwam Meulenbeld in 2010 in contact met Tesmo. “We waren op zoek naar een partner die ons kon helpen met het uitvoeren van de beheerderstaken. We zochten een partij uit de regio en kwamen via Obex bij Tesmo uit.”
 

'Wat eerst niet rendabel was, is het nu wel'

In de loop der jaren heeft Meulenbeld steeds meer locaties aan Tesmo toevertrouwd en op dit moment heeft Meulenbeld ruim 25 locaties aan Tesmo uitbesteed. “Dit zijn veel bedrijven in het oosten van het land en Overijssel, maar ook in het zuiden hebben wij relaties. Die konden wij eerst niet van dienst zijn, maar dankzij de samenwerking met Tesmo kan dat wel. Het zou anders voor ons niet rendabel zijn geweest.”

Tesmo is onafhankelijk

De tientallen locaties die Meulenbeld aan Tesmo toevertrouwd, is slechts een klein aantal op het totale aantal locaties dat Tesmo maandelijks bezoekt. “Doordat Tesmo door heel Nederland de beheerderstaken uitvoert, kunnen zij veel tactischer en efficiënter plannen. Vanuit Meulenbeld zouden wij gek zijn wanneer we daar niet van profiteren. Tesmo is onafhankelijk en voert geen installatietechnische werkzaamheden uit. Zo zitten wij niet in elkaars vaarwater en kunnen wij elkaar helpen en versterken. En dat gaat prima.”

 

Tesmo & Meulenbeld

 

Relatie: Loohuis - Meulenbeld beveiliging

Start samenwerking: Najaar 2010

Doelgroep: Installateurs

Contactpersoon Tesmo: Bram van den Putte