Over Tesmo

De directe zusterbedrijven BrafonObex en Tesmo vormen een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van (brand)veiligheid aan. Met deze bedrijven is Brafon in staat om klanten volledig te ontzorgen en een totaalpakket te bieden. Waar Obex zich vooral richt op het technische vlak van brandveiligheid, richt Brafon Brandveiligheidsmanagement zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid. 

 

Visie van Tesmo

Tesmo is een onafhankelijk en klantgerichte ondernemende organisatie. Wij leveren hoogwaardige adviesdiensten, cursussen en veiligheidsproducten aan alle gebruikers van gebouwen met grote veiligheidrisico’s.

Lees meer over de visie van Tesmo


Opdrachtgevers van Tesmo

Het dienstenpakket van Tesmo is interessant voor veel verschillende doelgroepen. Vooral voor eindgebruikers en vastgoedeigenaren kan Tesmo veel betekenen. 

Lees meer over de opdrachtgevers van Tesmo


Medewerkers van Tesmo

Tesmo wordt gevormd door een team van zeer ervaren mensen met een praktische achtergrond binnen de (brand)veiligheid. Een aantal medewerkers is elke dag in het werkveld actief.

Lees meer over de medewerkers van Tesmo


Vacatures

Tesmo is regelmatig op zoek naar getalenteerde en professionele mensen die het team kunnen versterken. Bekijk hier het actuele vacatureaanbod van Tesmo.

Lees meer over de vacatures


Geschiedenis van Tesmo

Tesmo is in 2010 opgericht en kent zijn oorsprong in Obex, dat in 2004 het levenslicht zag. Maar hoe is het allemaal zover gekomen met Brafon, Obex en ook met Tesmo?

Lees meer over de geschiedenis van Tesmo


Annuleringsvoorwaarden van Tesmo

Een afmelding voor een cursus kan natuurlijk altijd plaatsvinden. U bent onverwacht verhinderd, u wordt ziek, of heeft een andere reden. Tesmo heeft daarvoor speciale annuleringsvoorwaarden.

Lees meer over de annuleringsvoorwaarden

Over Tesmo
 

 • Tesmo vormt samen met de zusterbedrijven Obex en Brafon een integrale veiligheids-kennisketen.
   
 • Bij Brafon, Obex en Tesmo werken ongeveer 25 mensen. 
   
 • Ons streven is om de specialist op het gebied van organisatorische (brand)veiligheid te zijn binnen Nederland. Omdat ieder gebouw uniek is in gebruik, organisatie, risico en indeling, vraagt iedere klant om maatwerk. 
 • Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit.
   
 • (Brand)veiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen.