Tesmo nieuwsberichten

Maatwerk ondersteuning in crisismanagement

Naar verwachting gaan de maatregelen die getroffen zijn naar aanleiding van de COVID-19 crisis langere tijd duren of in ieder geval voor langere tijd gevolgen hebben. Bent u met uw bedrijf in de situatie dat u hulp nodig heeft om de juiste maatregelen te treffen om deze crisis te overleven? Dit kan omdat u bijvoorbeeld de kennis of de capaciteit hiervoor niet in huis heeft. Tesmo kan u helpen!
 

Tesmo heeft al jaren alle expertise in huis op het gebied van (maatwerk) crisismanagement. Onze specialisten hebben ruime ervaring in crisismanagement in de praktijk en in het opleiden van crisismanagement teams.
 

Analyse in twee fasen

Wij hebben op dit moment de capaciteit beschikbaar om u te ondersteunen om een goede analyse te doen en de juiste maatregelen te treffen om op middellange termijn de COVID-19 crisis te overleven. Wij doen dat in twee fasen:

1: Een scan van uw specifieke situatie/probleemstelling en een analyse waaruit een plan van aanpak volgt;

2: De uitwerking en uitvoering van het plan van aanpak met inzet van de benodigde specialisten uit uw en ons team.
 

Meer informatie over crisismanagement

Lees meer over de diensten die Tesmo op gebied van Crisismanagement aanbiedt. 
In een crisis is tijd kostbaar, aarzel niet om ons te bellen indien u meer informatie wil of als u meteen geholpen wil worden.
U kunt onze specialist bereiken op telefoonnummer 06-83975693 of via e-mail adres piet.vandersar@tesmo.nl

 

 

Uitgelicht / meest gelezen

 1. Tesmo stelt Coronaprotocol op

  Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei 2020 is het de verwachting dat bijeenkomsten in kleine groepen vanaf juni weer kunnen plaatsvinden. Dat wil dus zeggen dat wij onze BHV-trainingen weer kunnen verzorgen. Tesmo wil alle opleidingen natuurlijk zo veilig mogelijk aanbieden en heeft daarom twee verschillende scenario’s uitgewerkt. Lees verder...

 2. Een derde van bedrijven voldoet aan Arbo wetgeving

  Slechts een derde van de bedrijven in ons land voldoet aan de volledige Arbowetgeving. Dat blijkt uit een onderzoek van de Inspectie SZW. Hoewel het percentage erg laag is, zit er wel een kleine stijging in ten opzichte van de afgelopen jaren. Lees verder...

 3. Rode Kruis wil reanimatielessen aan onderwijs toevoegen

  Als het aan het Rode Kruis ligt, krijgen alle leerlingen van het middelbaar onderwijs voortaan EHBO-lessen. De hulporganisatie is samen met de artsengroep Schok en Pomp op de eigen website een petitie gestart om die wens ook gerealiseerd te krijgen. Lees verder...

 4. Aantal AED-apparaten in Nederland stijgt

  Er zijn steeds meer Automatische Externe Defibrillators (AED) aanwezig in Nederland. De Hartstichting publiceerde nieuwe cijfers voor de AED en daaruit blijkt dat er inmiddels bijna 18.000 apparaten staan geregistreerd. Dit is een stijging van ongeveer 45 procent ten opzichte van vorig jaar.
  Lees verder...

Direct contact

email Mail door

Download brochure

Print

088 - 008 83 21