Uitvoeren van beheerderstaken aan de brandmeldinstallatie:
Ga de samenwerking aan!

 

Richt u op uw eigen corebusiness, maar houd
 uw klanten extra tevreden!

Loopt uw agenda over van werk, maar wilt u eigenlijk geen nee verkopen tegen uw vaste of huidige klanten? Een dilemma waar u mogelijk mee te maken krijgt. Tesmo kan u nu de helpende hand bieden.

Maandelijks bezoekt Tesmo honderden locaties door heel Nederland om daar beheerderstaken aan de brandmeldinstallatie uit te voeren. Gegarandeerd dat wij ook bij u in de buurt de beheerderstaken (voorheen Opgeleid Persoon) uitvoeren. Bekijkt u het kaartje hiernaast eens aandachtig. U ziet direct dat de landelijke dekking erg groot is. Elk gebouw op de kaart staat symbool voor een adres waar Tesmo de beheerderstaken uitvoert.

Tesmo wil dan ook graag samen met u werken om ook uw klanten te ontzorgen op gebied van brandveiligheid.

 

Een overzicht van alle voordelen om met Tesmo te werken:

Landelijke dekking

Tesmo beheert honderden locaties door heel Nederland. Van Groningen tot Vlissingen en van Den Helder tot en met Maastricht. Een extra locatie inplannen en bezoeken is voor Tesmo geen uitdaging. Er is namelijk toch al iemand in de buurt en daarmee is Tesmo voor u een interessante partner om een samenwerking mee aan te gaan. 
 
 

Uniek logboek dat altijd in te zien is

Elke brandmeldinstallatie, waar Tesmo maandelijks de beheerderstaken uitvoert, is voorzien van een unieke sticker met QR-code. Hierdoor kunt u op een snelle manier het digitale logboek inzien. Maar ook via een eigen URL kunt u altijd het logboek bereiken. Het logboek is volledig ontwikkeld en bij eventuele afwijkende situaties worden gebruikers pro-actief per e-mail geïnformeerd.

Richt u op uw eigen business

U ondervindt geen extra 'belasting' binnen uw organisatie, omdat het hele logistieke proces van maandelijks plannen en uitvoeren door Tesmo wordt verzorgd. U hoeft slechts aan te geven bij welke locatie Tesmo de beheerderstaken moet uitvoeren, en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Tesmo verzorgt vanuit uw naam daarna de werkzaamheden. Ondertussen kunt u zich helemaal focussen op uw eigen 'corebusiness'
 

Speciale actie: Gratis 1e-lijns brandveiligheidcontrole

Vanuit onze achtergrond als (brand)veiligheidsadviseur kijken wij met integrale ogen naar een brandmeldinstallatie. Wilt u met Tesmo samenwerken, dan kan Tesmo een 1e lijns brandveiligheidsontrole uitvoeren waarbij wordt gekeken naar blusmiddelen, brandwerende scheidingen, vluchtwegen, noodverlichting, aankleding en bijvoorbeeld versiering. Gaat u voor 1 mei een samenwerking aan, dan is deze 1e-lijns brandveiligheidscontrole gratis!