Speciale korting in het kader van de Dag van de BHV

 


Op maandag 5 november 2018 vindt de jaarlijkse Dag van de BHV plaats. Tijdens deze speciale dag wordt voor de zevende keer landelijk aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Binnen de organisaties zal er deze dag extra aandacht zijn voor hun BHV-organisatie.

Tesmo onderstreept het belang van deze dag en biedt organisaties in het kader van deze dag een flinke korting op ontruimingsoefeningen aan. Wanneer u een ontruimingsoefening wilt laten organiseren door Tesmo, kan Tesmo in overleg met u bepalen of er een Table Top oefening of een fysieke ontruimingsoefening gehouden kan worden.

Actievoorwaarden:

  • De actieperiode loopt van maandag 5 november tot en met vrijdag 23 november 2018 op elke aangevraagde offerte.
  • Een aangevraagde offerte is twee maanden geldig.
  • De korting op een fysieke ontruimingsoefening bedraagt €100,-, waardoor de prijs uitkomt op €590,- totaal.
  • De korting op een Table Top ontruimingsoefening bedraagt €50,-, waardoor de prijs uitkomt op €450,- totaal.
  • De investering wordt verrekend in de offerte.
  • De korting kan niet worden verrekend over eerdere aangevraagde offertes.

Vraag uw offerte aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang spoedig een offerte voor een ontruimingsoefening. Wij nemen van te voren contact met u op om de offerte op de risico's van uw organisatie te schrijven.

Kies zelf: welke training heeft uw voorkeur?

 

Fysieke ontruimingsoefening
 

Onder begeleiding van een ervaren docent gaat u daadwerkelijk oefenen met het ontruimen. Bij een fysieke ontruimingsoefening stellen wij vooraf een draaiboek voor u op en sturen dit u toe. De ontruimingsoefening wordt begeleid door een oefenleider die tevens als waarnemer optreedt.

De fysieke ontruimingsoefening geeft u een realistisch beeld hoe een oefening bij een calamiteit kan verlopen en daardoor ziet u waar de veiligheid bij uw organisatie nog te wensen laat.

Na de ontruimingsoefening wordt er een evaluatierapport opgesteld en naar u toegestuurd. U heeft dus direct inzichtelijk waar nog verbeterpunten liggen en u kan deze direct doorvoeren.

 
 

Table Top oefening

Een Table Top oefening is een ontruimingsoefening die met Legopoppetjes op een plattegrond wordt gehouden. De Table Top oefening kent vele voordelen. De BHV kan in alle rust de situatie inschatten, stil staan bij vragen die naar boven komen, leren hoe een ontruiming in zijn werk gaat en ter plekke een nieuw scenario opstellen. Zodra alles duidelijk is voor de BHV, kunnen zij het geleerde in de praktijk brengen door het houden van een fysieke oefening.

Daarnaast wordt er met de groep een ronde gelopen door het gebouw waarin alle veiligheidsvoorzieningen voorbij komen. De docent prikkelt de groep om met een veiligheidsbril op door het gebouw te lopen. Door deze oefening raakt de groep doordrongen van de procedures en wordt het veiligheidsbewustzijn vergroot waardoor gevaarlijke situaties eerder opgemerkt worden en actie kan worden ondernomen.